Suomen Jäähdytystekniikan Museo.

Palvelut

Suomen Jäähdytystekniikan Museo tarjoaa tyylikkään miljöön järjestää kokous tai virkistäytymispäivä vanhan kylmän maailmassa. Käytössä on kahvio, videotykki, DVD ja video. Ryhmille esittelemme museon ja järjestämme myös ruokapalvelun tilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ryhmän koko 10 - 60 henkilöä. Lisätietoja ja hinnat räätälöidyistä museovierailuista saat toiminnanjohtajalta. Kysy monipuolisia kokouspaketteja.

Palvelut

Kappeli

Museon kanssa samaan pihapiiriin valmistui keväällä 2006 pieni, mutta tyylikäs Pyhän Mikaelin kappeli, jonka vuorineuvos Paavo V. Suominen rakennutti vanhempiensa muistoksi. Kappeli vihittiin käyttöön 28.5.2006. Vuorineuvos Suominen halusi jättää jälkeensä jotain pysyvää ja rakentaa pyhätön, jossa sekä paikalliset asukkaat, että kaikki kansa saavat mahdollisuuden hiljentyä, viettää juhlia ja saapua kuuntelemaan konsertteja.

Kappelia on mahdollista vuokrata vaikkapa häihin tai ristiäisiin. Kappelin ikkunoita koristavat lasimaalaukset ja päätyikkunoista aukeaa kaunis näkymä kukkulan alla lepäävälle Näsijärvelle.

Kappeli on auki kesä-, heinä-, elo- ja syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina klo 12-16, muina aikoina sopimuksen mukaan. Kappelissa järjestetään mahdollisesti myös yleisötilaisuuksia, joista löytyy lisätietoja näiltä sivuilta ja paikallisista lehdistä.

Lisätietoja info@kylmamuseo.fi