Suomen Jäähdytystekniikan Museo.

7.8. klo 12-16
4.9. klo 12-16

Opastukset

Opastetut kierrokset ovat tasatunnein sunnuntaisin klo 12, 13, 14 ja 15.

Pääsymaksut

Aikuiset                     7 e
Lapset alle 15 v pääsevät museoon ilmaiseksi.

Suomen Jäähdytystekniikan Museon Säätiö tukee jäähdytystekniikan koulutusta ja siksi jäähdytysalan opiskelijat ja opiskelijaryhmät pääsevät veloituksetta museoon. Museoliiton suosituksen mukaan museoon pääsevät vakioaukioloina veloituksetta sotaveteraanit, sotainvalidit ja lotat.

Pääsylippu sisältää opastetun kierroksen museossa ja tutustumisen pihapiirissä sijaitsevaan Pyhän Mikaelin Kappeliin. Kappeliin on vapaa pääsy.
Saatavissa on kahvi pullan kera hintaa 3 e.

Lämpimästi tervetuloa!!
Maksutapana käy vain käteinen.

Museon perustajan poismeno

Jäähdytystekniikan Museon perustaja ja pitkäjännitteinen kehittäjä Paavo V. Suominen kuoli 102-vuotiaana 9.4.2022 koronan uuvuttamana. Museota ei olisi ilman Paavo V. Suomista. Toiminnastaan museon hyväksi hän sai Suomen Museoliiton 50-vuotisjuhlamitalin vuonna 2007. Paavo Suominen oli suomalaisen jäähdytysalan teollisuuden merkittävin kehittäjä sekä myös järjestötoiminnan ja koulutuksen tarmokas edistäjä. Hänen yrityksensä Huurre Oy oli 1980-luvulla Euroopan suurin kylmäkalusteiden valmistaja. Suomen Jäähdytystekniikan Museon Säätiö muistaa suurella kunnioituksella sekä miellyttävin ajatuksin perustajaansa.