Suomen Jäähdytystekniikan Museo.

Palvelut

Suomen Jäähdytystekniikan Museo tarjoaa tyylikkään miljöön järjestää kokous tai virkistäytymispäivä vanhan kylmän maailmassa. Käytössä on kahvio, videotykki, DVD ja video. Ryhmille esittelemme museon ja järjestämme myös ruokapalvelun tilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ryhmän koko 10 - 60 henkilöä. Lisätietoja ja hinnat räätälöidyistä museovierailuista saat toiminnanjohtajalta. Kysy monipuolisia kokouspaketteja.


Pääsymaksut

Aikuiset 7 €
Lapset alle 15 v pääsevät museoon ilmaiseksi.

Suomen Jäähdytystekniikan Museon Säätiö tukee jäähdytystekniikan koulutusta ja siksi jäähdytysalan opiskelijat ja opiskelijaryhmät pääsevät veloituksetta museoon. Museoliiton suosituksen mukaan museoon pääsevät vakioaukioloina veloituksetta sotaveteraanit, sotainvalidit ja lotat.

Pääsylippu sisältää opastetun kierroksen museossa ja tutustumisen pihapiirissä sijaitsevaan Pyhän Mikaelin Kappeliin. Kappeliin on vapaa pääsy.
Saatavissa on kahvi pullan kera hintaan 3 €.

Lämpimästi tervetuloa!!
Maksutapana käy vain käteinen.

Palvelut

Kappeli

Museon kanssa samaan pihapiiriin valmistui keväällä 2006 pieni, mutta tyylikäs Pyhän Mikaelin kappeli, jonka vuorineuvos Paavo V. Suominen rakennutti vanhempiensa muistoksi. Kappeli vihittiin käyttöön 28.5.2006. Vuorineuvos Suominen halusi jättää jälkeensä jotain pysyvää ja rakentaa pyhätön, jossa sekä paikalliset asukkaat, että kaikki kansa saavat mahdollisuuden hiljentyä, viettää juhlia ja saapua kuuntelemaan konsertteja.

Kappelia on mahdollista vuokrata vaikkapa häihin tai ristiäisiin. Kappelin ikkunoita koristavat lasimaalaukset ja päätyikkunoista aukeaa kaunis näkymä kukkulan alla lepäävälle Näsijärvelle.

Kappeli on auki kesä-, heinä-, elo- ja syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina klo 12-16, muina aikoina sopimuksen mukaan. Kappelissa järjestetään mahdollisesti myös yleisötilaisuuksia, joista löytyy lisätietoja näiltä sivuilta ja paikallisista lehdistä.

Lisätietoja info@kylmamuseo.fi